Askel

terveempään elämään

Askel Healthcare

tarjoaa parhaan ratkaisun ruston uudistamiseen: COPLA® Scaffold -istute on suunniteltu mukautumaan painoa kantavien nivelten erityisiin olosuhteisiin ja uudistamaan rustokudoksen, jotta liikkuminen on kivutonta.

Parantumattoman parantaminen

Vaurioituneella rustokudoksella ei juurikaan ole kykyä parantua itsestään. Koska rustovaurio johtaa usein rappeuttaviin nivelsairauksiin, kuten nivelrikkoon, tulisi rustovaurio korjata mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Jotta rustokudoksen alkuperäinen toimintakyky voidaan palauttaa ja ylläpitää, täytyy uudistetun rustokudoksen vastata sekä laadultaan, että määrältään alkuperäistä kudosta. COPLA® Scaffold -istutteen avulla keinonivelleikkauksen tarve viivästyy.

COPLA® Scaffold -istute mahdollistaa rustokudoksen aidon uudistamisen

Täydellinen tuki uudistumiselle

COPLA® Scaffold -istutteen optimaalisesti biohajoava rakenne tukee korjaantuvaa kudosta sen koko uudelleen muodostumisen ajan.

Nopea palautuminen

COPLA® Scaffold -istutteen kuormitukseen mukautuva rakenne soveltuu sekä staattiseen että sykliseen kuormitukseen: potilas voi nopeasti varata painoa operoidulle jalalle ja palata aktiiviseen elämään.


Aktiivinen elämäntyyli on terveen elämän perusta. Kuten ihmisillä, rustovauriot ovat suuri ratkaisematon terveydellinen ongelma myös koirilla ja hevosilla.Tuotteemme ovat tällä hetkellä saatavilla eläinlääkäreille koira- ja hevospotilaiden hoitoon.


TUOTTEEMME

COPLA® Scaffold

COPLA® Scaffold on biohajoava 3D-tukirakenne ruston korjaukseen painoa kantavissa nivelissä. COPLA® Scaffold -istutteen kuormitukseen mukautuva rakenne jakaa nivelpintaan kohdistuvaa painetta ja mahdollistaa ravinteiden siirtymisen vaurioalueella – molemmat ominaisuudet ovat tärkeitä ruston muodostumiselle.

Lue lisää

COPLA® Retractor

COPLA® Retractor tarjoaa helpon pääsyn rustovaurioalueelle, erityisesti olkapää- ja polvileikkauksissa keskikokoisilla ja isoilla koirilla.

Lue lisää