Tuotteet

COPLA® Scaffold

COPLA® Scaffold on biohajoava 3D-tukirakenne ruston korjaukseen painoa kantavissa nivelissä. COPLA® Scaffold -istutteen kuormitukseen mukautuva rakenne jakaa nivelpintaan kohdistuvaa painetta ja mahdollistaa ravinteiden siirtymisen vaurioalueella – molemmat ominaisuudet ovat tärkeitä ruston muodostumiselle.

COPLA® Scaffold on kaksikomponenttinen 3D-rakenne kollageenista ja polylaktidista. Ruston korjausleikkauksen yhteydessä rustonalaisesta luusta vapautuneet solut, mukaan lukien mesenkymaaliset kantasolut, kiinnittyvät COPLA® Scaffold -istutteen rakenteeseen. Kuiturakenne tarjoaa mekaanista tukea ja vastaanottaa nivelen kuormittamisesta aiheutuvan rasituksen. COPLA® Scaffold -istutteen rakenne mukautuu painoa kantaviin niveliin kohdistuvaan kuormitukseen, mikä tarjoaa oikeanlaisen mikroympäristön ruston uudistumiselle.

COPLA® Scaffold -istutetta käytetään painoa kantavien nivelten rustopinnoilla uudistamaan kondraalisia (rusto) ja osteokondraalisia (rusto-luu) vaurioita. Se implantoidaan niveleen perinteisen rustovaurion puhdistusleikkauksen yhteydessä ja kiinnitetään ompeleilla tai kudosliimalla.

Hyöty potilaalle

Odotettavissa lyhyempi toipumisaika pitkäaikaisilla tuloksilla.

Hyöty kirurgille

Uudistava, helppokäyttöinen hoitomuoto.

Saatavilla olevat tuotekoot

20 x 20 mm ja 20 x 25 mm

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa COPLA® Scaffold -istutteesta.

COPLA® Retractor

COPLA® Retractor on uudelleenkäytettävä instrumentti eläinlääketieteen ortopedisiin leikkauksiin. COPLA® Retractor -haavanlevittimeen on suunniteltu säädettävä avaus- ja lukitusmekanismi, joka mukautuu erilaisiin toimenpiteisiin ja potilaiden anatomiaan.

COPLA® Retractor tarjoaa helpon pääsyn vaurioituneelle rustoalueelle, erityisesti olkapää- ja polvileikkauksissa keskikokoisilla ja isoilla koirilla.

COPLA® Retractor -haavanlevitin on saatavilla vain eläinlääketieteelliseen käyttöön.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa COPLA® Retractor -haavanlevittimestä.

>